Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Kvalita školy (ÚPPE / PNKVO)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ÚPPE / PNKVO - Kvalita školy, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Význam pojmu kvality a managementu kvality školy.2. Kvalita a pojmy související s managementem kvality.3. Kvalita a pojmy související s managementem kvality školy.4. Vývoj managementu kvality.5. Významní představitelé managementu kvality a jejich přínos.6. Systémy managementu kvality a managementu kvality školy.7. Modely systémů managementu kvality.8. Hodnocení kvality a sebehodnocení školy.9. Řízení kvality procesů školy.10. Kvalita školy a její zlepšování.11. Metody používané při zlepšování kvality školy.12. Praktické řešení problémů za použití metod používaných při zlepšování kvality školy.13. Postup při zavádění systému managementu kvality na škole.

Získané způsobilosti

Cílem předmětu je poskytnout studentům teoretická východiska pro informační a znalostní přípravu v oblasti kvality školy. Připravit je na zavádění systémů managementu kvality na základních a středních školách.

Požadavky

- aktivní účast a plnění úkolů na seminářích- zpracování seminární práce dle zadání

Garant

prof. Ing. Rozmarína Dubovská, DrSc.