Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Metody a techniky dramatické výchovy v M (ÚPPE / PNMEV)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ÚPPE / PNMEV - Metody a techniky dramatické výchovy v M, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. metody DV2. techniky DV3. cíle dramatické výchovy4. srtuktura dramatické hry5. vedení dramatické hry6. příklady metod a technik v praxi7. hra v roli v dramatických modelových situacích8. vytváření podmínek pro aplikaci metod a technik DV9. příprava a plánování pedagogického problému v projektu10.uspořádání strukturovaného dramatu11.návštěva divadla Drak12.-13. tvorba projektu a scénáře programu pro děti MŠ jako cesta k dramatickému tvaru

Získané způsobilosti

Proniknout do systému dramatické výchovy, strukturovaného dramatu s uplatněním metod a technik Dv, posunout se v osobnostním a sociálním rozvoji. Zvládnout aplikaci metod a technik DV v pedagogické praxi a získat zpětnou vazbu.

Požadavky

Vypracovat projekt se zaměřením na DV - s uplatněním metod a technik Dv v předškolním vzdělávání. Součástí projektu bude jeho evaluace z realizace a návrh na scénář divadelního tvaru nebo dramatické hry, určený pro prezentaci dětí před rodiči.

Garant

PaedDr. Vladimíra Hornáčková, Ph.D.