Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praxe ve specializaci 1 (ÚPPE / PZPX1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ÚPPE / PZPX1 - Praxe ve specializaci 1, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Praxe ve škole pro žáky se speciálními potřebami nebo v jiném zařízení určeném pro děti se speciálními potřebami (náslechy, samostatné výstupy).Prezentace seminární práce v závěru semestru.

Získané způsobilosti

Studenti poznají různá zařízení určená pro děti se speciálními potřebami. Aplikace teoretických poznatků v praxi.

Požadavky

Podmínky pro udělení zápočtu:- Student vypracuje záznam o pedagogické praxi do pedagogického deníku:1. záznamy z náslechů (5 hod.)2. přípravy na výstupy (5 hod.)3. popis dalších aktivit na praxi (asistence, účast při terapiích, ?)4. charakteristika zařízení, ve kterém byla praxe vykonána (typ zařízení a jeho stručný popis, adresa, stručná charakteristika postižení dětí, metody práce, ?)5. vlastní zkušenosti z praxe, zhodnocení, zajímavé informace, názor na kvalitu poskytované péče, apod.6. potvrzení školy o vykonání praxe- student odevzdá do moodlu http://kurzyuppe.uhk.cz reflexi z praxe (1-2 strany A5)- student prezentuje vlastní získané zkušenosti před skupinou (3 - 5 lidí) v termínu stanoveném vyučujícím

Garant

Mgr. Jitka Vítová, Ph.D.