Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Souvislá pedagogická praxe (ÚPPE / PZSOX)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ÚPPE / PZSOX - Souvislá pedagogická praxe, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Praxe proběhne podle rozhodnutí děkana na příslušný rok.Vyzkoušet si po dobu 1 měsíce učit v plně organizované škole (24 hodin výstupů + 16 hodin náslechů) a 1 týden v malotřídní škole (6 hodin výstupů + 4 hodiny náslechů), hospitovat a podílet se na dění školy.U kombinované formy studia: v rámci svého pedagogického působení vyzkoušet si učit v různých třídách ZŠ (30 hodin výstupů + 10 hodin náslechů) a navštívit malotřídní školu, hospitovat a podílet se na dění školy.Řídit se pokyny v pedagogickém sešitě a zúročit všechny své poznatky ze studia v závěrečné souvislé praxi s využitím e-learningové diskuse s vrstevníky.

Získané způsobilosti

Zdokonalit své učitelské dovednosti v různých podmínkách a situacích při práci ve třídě a ve škole v závěru studia.

Literatura

Iva Košek Bartošová. Pedagogický sešit (pro 3. až 5. ročníku studia oboru Učitelství pro 1. stupeň ZŠ). Hradec Králové, 2014. ISBN 978-80-7435-487-8.

Požadavky

Zápočet uděluje didaktik příslušné katedry s využitím formuláře "Hodnocení po souvislé pedagogické praxi v 5. ročníku" a předložením pedagogickém deníku. Součástí k udělení zápočtu je diskuse v e-learningovém prostředí Moodlu - www.kurzy.uhk.cz. Kdo nemá svolený žádný modul, zápočet uděluje garant pedagogické praxe.

Garant

Mgr. Iva Košek Bartošová, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Dana Feltlová, Ph.D.PhDr. Helena KarnetováMgr. Magda MunzarováMgr. Kateřina ŠtěpánkováMgr. Dagmar VodehnalováMgr. Olga Vraštilová, M.A., Ph.D.