Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Food Analysis (KCH / PANPE)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KCH / PANPE - Food Analysis, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Úvod do analýzy potravin, vzorkování potravin a příprava vzorků- Stanovení vlhkosti a celkové sušiny, stanovení popela- Analýza a charakterizace tuků- Analýza a charakterizace bílkovin- Analýza sacharidů- Analýza vitaminů a minerálních látek, speciace- Senzorická analýza- Stanovení pH a titrační acidity- Enzymatické metody, immunoassay- Metody stanovení kontaminantů a reziduí, alergenů- Analýza přírodních toxinů- Analýza těkavých látek- Reologické vlastnosti, termální analýza, barevnost- Autenticita, vysledovatelnost, falšování potravin

Požadavky

Podmínky udělení zápočtu a počet zápočtových termínů bude vždy stanoveno vyučujícím během úvodního cvičení.

Garant

doc. RNDr. Vlastimil Dohnal