Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Lab. cv. z radiometrické analýzy (KCH / PCRAA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KCH / PCRAA - Lab. cv. z radiometrické analýzy, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1-2. Terénní cvičení, GPS registrace, práce s přenosným gama-spektrometrem.3-4. Příprava vzorků k analýze, mineralizace5-6. Atomová absorpční spektrometrie7-8. Vyhodnocování experimentálních datových souborů, statistické metody.9-10. Gama-spektrometrická měření (externí pracoviště).11-12. Vyhodnocování experimentálních datových souborů, statistické metody (externí pracoviště)Kontrola protokolů, zápočty.

Získané způsobilosti

Seznámit se s jednotlivými typy přístrojů. Osvojit si dovednosti při odběrech vzorků v terénu a jejich přípravě k analýzám v laboratoři: Získat schopnosti posoudit vhodnost použití jednotlivých metod a kriticky a objektivně hodnotit získané výsledky.

Požadavky

Podmínky zápočtu: Účast na terénních a laboratorních cvičeních na katedře i na externím pracovišti, provedení všech úloh a vypracování protokolů, obsahujících statistické a grafické vyhodnocení.

Garant

Ing. Lucie Trnková, Ph.D.