Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Metodologie chem.-did. výzkumu (KCH / PMCDV)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KCH / PMCDV - Metodologie chem.-did. výzkumu, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Předmět metodologie pedagogického výzkumu2. Objekt výzkumu, formulace problému3. Obecná strategie řešení problému4. Charakteristika metod pedagogického výzkumu5. Kvalitativní metody pedagogického výzkumu6. Kvantitativní metody pedagogického výzkumu7. Zpracování výsledků výzkumu a jeho hodnocení8. Aplikace metod pedagogického výzkumu ve výuce chemie, příklady9. Chemicko-pedagogický výzkum v oblasti výchovy a vzdělávání10. Cíle chemicko-pedagogického výzkumu ve výuce na různých typech škol11. Výzkum v oblasti chemického výukového experimentu12. Výzkum v oblasti modelů a modelování ve výuce chemie13. Pedogogický a chemicko-pedagogický výzkum a komplexní hodnocení výuky14. Pedagogický a chemicko-pedagogický výzkum ve vztahu k informačním technologiím

Získané způsobilosti

Seznámit studenty s různými metodami pedagogického výzkumu. Ukázat způsoby využití těchto metod ve výuce chemie. Vymezit roli metod chemického výzkumu v pedagogickém procesu.

Požadavky

Předmět je zakončen ústní zkouškou.

Garant

prof. Ing. Karel Kolář, CSc.