Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Počítače v chemii (KCH / PPOCM)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KCH / PPOCM - Počítače v chemii, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Počítač, jeho základní části a periferie2. Základní orientace v prostředí Windows I.3. Základní orientace v prostředí Windows II.4. Práce v počítačových sítích ? Internet: elektronická pošta (MS Outlook)I.5. Práce v počítačových sítích ? Internet: elektronická pošta (MS Outlook)II.6. Práce v počítačových sítích ? World Wide Web (MS Explorer)I.7. Práce v počítačových sítích ? World Wide Web (MS Explorer)II.8. SW pro zpracování textů (MS Word)I.9. SW pro zpracování textů (MS Word)I.10. SW pro tabulkové zpracování dat (MS Excel) I.11. SW pro tabulkové zpracování dat (MS Excel) II.12. Úprava jednoduchého textu (základy DTP) I.13. Úprava jednoduchého textu (základy DTP) II.14. Tvorba textového souboru (laboratorního protokolu) v integrovaném prostředí MS Office (MS Word, Excel, Explorer)

Získané způsobilosti

1. Získat informace o dostupném uživatelském hardware a software.2. Vytvořit, resp. upevnit základní dovednosti pro zpracování textů (laboratorních protokolů) a experimentálních dat.3. Vytvořit, resp. upevnit dovednosti používat Internet (e-mail a WWW), orientovat se při získávání informací z webu.

Požadavky

Seminární práce:1. Zpracovaný text v MS Word s vazbou na MS Excel.2. Doplnění textu o objekty z Internetu.3. Elektronická komunikace s vyucujicim vcetne zaslani komplexního textu.

Garant

prof. PhDr. Martin Bílek, Ph.D.