Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Soudobé trendy v didaktice chemie (KCH / PSTDC)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KCH / PSTDC - Soudobé trendy v didaktice chemie, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Student si volí jednu ze subdisciplín jako povinný předmět dle zaměření svého disertačního projektu. Předměty jsou koncipovány jako pokročilé disciplíny s prohlubujícím a rozšiřujícím obsahem navazujícím na podobně orientované předměty absolvované v magisterském studiu. Jejich obsah je zaměřen na nejnovější trendy didaktiky chemie a na výsledky oborově-didaktického výzkumu v uvedených oblastech a jejich aplikace v pedagogické praxi na všech úrovních školských systémů. Zvláštní pozornost je věnována komparaci pojetí a struktury uvedených subdisciplín didaktiky chemie v zahraničí, a to jak v sousedních zemích (Německo, Polsko, Slovensko a Rakousko), tak v zemích s bohatou chemicko-didaktickou tradicí (USA, Velká Británie, Francie, Slovinsko, Rusko aj.).

Získané způsobilosti

Absolventi získají přehled o aktuálních směrech výzkumu v oblasti subdisciplíny didaktiky chemie zaměřené na jejich disertační projekt.

Požadavky

Zpracování a obhájení seminární práce dle zadání.

Garant

prof. PhDr. Martin Bílek, Ph.D.