Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Word a excel pro chemiky (KCH / PWECH)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KCH / PWECH - Word a excel pro chemiky, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Opakování základních znalostí (windows, word, excel)2. Opakování základních znalostí (windows, word, excel)3. Úprava uživatelského rozhraní programů MS Office dle vlastních požadavků4. Vytváření jednoduché grafiky v programech MS Office5. Psaní vzorců, vytváření grafů a tvorba ozdobných nadpisů6. Vytváření vlastních šablon v programech word a excel7. Rejstříky, obsahy, seznamy, hromadná korespondence8. Tvorba grafů v programu MS Excel9. Jednoduché výpočty v programu MS Excel10. Vzájemná spolupráce MS Word a MS Excel11. Zadání a upřesnění seminární práce12. Ukázka využití všech získaných znalostí při psaní diplomové práce13. Kontrola seminárních prací a jejich dopracování dle požadavků vyučujícího

Získané způsobilosti

Tento předmět by měl navazovat na znalosti získané ve všeobecném základu a dále rozšiřovat vědomosti směrem k využití počítačové techniky při každodenní práci studentů (a následně učitelů).

Požadavky

1.Úspěšně vypracovaná seminární práce a následná ústní zkouška týkající se problematiky práce v programech MS Word a MS Excel.2. Docházka na cvičení min. 80%.

Garant

PaedDr. Karel Myška, Ph.D.