Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Integrované vyučování přírodním vědám (KFY / DXX09)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFY / DXX09 - Integrované vyučování přírodním vědám, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Integrované vyučování přírodním vědám v dějinách pedagogiky středoevropských států2. Anglická a americká Science, přednosti a nedostatky3. Přírodověda na 1. Stupni základní školy4. Mezipředmětové a mezioborové vztahy při zachování nezávislých předmětů5. Rámcové vzdělávací programy a integrovaná výuka přírodovědným předmětům6. Jak je nutno změnit přípravu učitelů i samotný obsah a metody pro případ integrované výuky přírodním vědám7. Seznámení s konkrétními výsledky (eventuálně přednášky zahraničního odborníka)

Získané způsobilosti

Cílem předmětu je ukázat na klady a zápory tzv. integrovaného přístupu k výuce přírodním vědám na základních a středních školách a důsledky, k nimž to vede v přípravě budoucích učitelů. Doktorandi budou seznámeni i s konkrétními zkušenostmi.

Garant

prof. PhDr. Martin Bílek, Ph.D.