Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Základní problémy školské fyziky (KFY / DXX49)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFY / DXX49 - Základní problémy školské fyziky, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Problémy propedeutiky fyziky na základní škole2. Rámcový vzdělávací program pro základní vzdělávání3. Rámcový vzdělávací program pro gymnázia4. Standardy pro základní školy5. Katalogy pro státní maturitu6. Vzdělávání talentů i žáků se sníženým zájmem o fyziku

Získané způsobilosti

Cílem předmětu je poukázat na základní problémy současné výuky fyziky na základních a středních školách, vést doktorandy ke studiu současného metodického tisku a dalších, zejména internetových zdrojů na MŠMT, VÚP aj. a všechny tyto problémy prodiskutovat.

Požadavky

Na základě přednášek a seminářů pro doktorandy, dále po diskusích v semináři k vystoupením jednotlivých doktorandů se vyjádřit k aktuálním tématům naší školské politiky, s ohledem na výuku fyziky na základních a středních školách. Téma je třeba předem dojednat přímo s garantem disciplíny.

Garant

prof. RNDr. Ivo Volf, CSc.