Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Lab. cv. z fyz. - chem. metod (KFY / KLCMK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFY / KLCMK - Lab. cv. z fyz. - chem. metod, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Experiment s počítačovou podporou - úvod a klasifikace.2. Hardware a software pro počítačové měřící systémy.3. Měření teploty s počítačem.4. Měření teploty s počítačem.5. Měření pH s počítačem.6. Měření pH s počítačem.7. Měření vodivosti s počítačem.8. Měření vodivosti s počítačem.9. Měření objemu plynných látek s počítačem.10. Měření hmotnosti s počítačem.11. Počítačem podporovaný experiment a počítačová simulace I - experimentální ověřování teoretických předpokladů.12. Počítačem podporovaný experiment a počítačová simulace II - hledání teoretických vztahů z experimentálních dat.13. Udělování zápočtů a praktická zkouška

Získané způsobilosti

1. Získat vědomosti o využití počítače jako měřícího přístroje v experimentech.2. Získat laboratorní dovednosti měření vybraných veličin s počítačovou podporou.

Požadavky

Předmět je ukončen zápočtem, k jehož splnění je třeba odevzdání vypracovaných laboratorních protokolů v písemné nebo elektronické podobě.

Garant

Ing. Lucie Trnková, Ph.D.