Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Technická měření 2 (KFY / KTEK2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFY / KTEK2 - Technická měření 2, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Měření statických charakteristik plovákových průtokoměrů2. Měření statických vlastností průřezových průtokoměrů3. Měření statických a dynamických vlastností pneumatických a odporových teploměrů4. Měření statických vlastností termoelektrických teploměrů5. Pneumatický regulační obvod6. Měření statických charakteristik pneumatického proporcionálního vysílače, pneumatického regulačního ventilu , pneumatického PID regulátoru a cejchování proporcionálního solenoidového ventilu7. Experimentální identifikace dynamických vlastností soustav a simulace uzavřeného regulačního obvodu

Získané způsobilosti

Absolvovat 5 vybraných laboratorních úloh.

Požadavky

Absolvování předepsaného počtu laboratorních prací v určeném termínu.Obsahově a formálně správné zpracování laboratorních protokolů (součástí protokolu je laboratorní záznam podepsaný vyučujícím) a jejich odevzdání v určeném termínu.

Garant

doc. Ing. Vladimír Jehlička, CSc.

Vyučující

Ing. Luboš Řehounek, Ph.D.