Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Přípravný kurz ke studiu fyziky (KFY / KUEQA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFY / KUEQA - Přípravný kurz ke studiu fyziky, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úpravy algebraických výrazů.2. Výroková logika.3. Funkce.4. Rovnice a nerovnice.5. Soustavy lineárních rovnic, matice, determinanty.6. Komplexní čísla.7. Analytická geometrie.8. Vektory.9. Kombinatorika a pravděpodobnost.10. Posloupnosti a řady.11. Úvod do diferenciálního počtu.12. Úvod do integrálního počtu.13. Závěrečný test.

Získané způsobilosti

Studenti si zopakují středoškolskou matematiku a budou tak připraveni pro studium pokročilejších matematických metod vyučovaných v předmětech MATZAFY1 nebo MZFBI.

Požadavky

Student musí získat alespoň 80 bodů. Maximálně 100 bodů lze získat za napsání závěrečného testu. Student má možnost napsat závěrečný test i v průběhu výuky kurzu (v případě, že zjistí, že danou látku ovládá) a tím předmět úspěšně dokončit. Student má možnost dvou oprav závěrečného testu, pokud nezíská dostatek bodů.

Garant

Mgr. Filip Studnička, PhD.