Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Hrajeme si i hlavou 1 (KFY / PHH1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFY / PHH1 - Hrajeme si i hlavou 1, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Během semestru bude 6 setkání - seznámení s akcí, téma akce, zadání úkolů, hledání podkladů a experimentů k akci, tvorba materiálů. Na konci června proběhne akce - trvá dva dny. Při této akci student pomáhá s přípravou, dohlíží na své připravené materiály, kontroluje, aby nedošlo ke zranění účastníků nebo poškození pomůcek apod.

Získané způsobilosti

Student - získá zkušenosti s kreativní tvorbou materiálů pro různé věkové skupiny žáků- vyzkouší si netradiční způsoby, jak prezentovat experimenty- získá praxi v komunikaci se širokou veřejností- vyzkouší si interpretovat fakta tak, aby jim rozuměli všechny věkové kategorie na akciatd.

Požadavky

Zápočet student získá za absolvování minimálně 4 seminářů, informativní schůzky den před akcí a akce Hrajme si i hlavou a přípravu materiálů pro akci Hrajme si i hlavou.

Garant

PhDr. Jana Česáková, Ph.D.RNDr. Michaela Křížová, Ph.D.