Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Monitorovací systémy - exkurze (KFY / PMSE)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFY / PMSE - Monitorovací systémy - exkurze, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1-2. Exkurze elektrárna na fosilní paliva, energetické procesy, odsiřování spalin, kontrolní měřící systémy. Stanice automatického imisního monitoringu3-4. Exkurze úpravna vody, úprava povrchových a podzemních vod, kontrolní měřící systémy, návštěva kontrolních laboratoří, přístrojová technika5-6. Exkurze čistírna odpadních vod, technologie čištění odpadních vod, kontrolní měřící systémy, návštěva kontrolních laboratoří, přístrojová technika7-8. Exkurze ekologické laboratoře, laboratorní technika9-10. Exkurze přístrojová technika klinické biochemie11-12. Exkurze zobrazovací a vyšetřovací techniky ve zdravotnictví13. Prezentace zpracování dílčích částí zadaných projektových úkolů

Získané způsobilosti

V návaznosti na předmět MOSOPAZ Monitorovací systémy ochrany prostředí a zdraví získat, ve spolupráci s komerčními výzkumnými a provozními laboratořemi, přehled a informace, včetně vybraných manuálních dovedností, pro rozšíření uplatnění jako techniků monitorovacích systémů, příp. servisních techniků moderních fyzikálních a fyzikálně-chemických přístrojů používaných při ochraně životního a pracovního prostředí a ve zdravotnictví.

Požadavky

Podmínkou zápočtu je účast na všech exkurzích, v případě omluvené nepřítomnosti vypracování seminární práce na téma zameškané exkurze, (materiály je možné zapůjčit na katedře fyziky).

Garant

Ing. Lucie Trnková, Ph.D.