Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Péče o fyzikální talenty 1 (KFY / PPFL1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFY / PPFL1 - Péče o fyzikální talenty 1, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

11. Úvodní přednáška: Formy péče o zájemce o fyziku2. Populárně vědecká literatura z fyziky3. Fyzikální olympiáda ? přehled, organizace4. Studijní texty, ročenky5. Škola mladých fyziků, knihovnička FO.6. Úlohy pro talentované žáky7. Mezinárodní fyzikální olympiády8. Úlohy pro MFO9. Turnaj mladých fyziků10. Středoškolská odborná činnost ve fyzice11. Fyzikální úloha a modelování reality12. Tvořivosti a experimentální úlohy pro talentované žáky13. Literatura pro rozvoj zájmové činnosti14. Fyzika a humor

Získané způsobilosti

Cílem setkávání je vybavit studenty ? budoucí učitele fyziky do pedagogické praxe vhodným motivačním materiálem, založeným na řešení fyzikálních a technických problémových situací, jež vycházejí z praxe. Přednášky a semináře budou doplněny písemným materiálem, který si budou moci studenti opatřit.

Požadavky

Zápočet na základě tvořivé seminární práce

Garant

prof. RNDr. Ivo Volf, CSc.