Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Svět kolem nás 2 (KFY / PSKN2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFY / PSKN2 - Svět kolem nás 2, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Elektrické vlastnosti látek.2. Elektrické vlastnosti látek.3. Magnetické v lastnosti látek.4. Elekromagnetická indukce.5. Zvuk v přírodě.6. Zvuk a hudební nástroje.7. Lupa, mikroskop, dalekohled.8. Duha, optická spektra.9. Slunce řídí děje na Zemi.10. Střídání ročních období, meteorologie.11. Měříme v prostoročase.12. a 13. Malé a velké struktury ve vesmíru.

Získané způsobilosti

Naučit se, jak správně vést dítě k poznávací aktivitě a činnosti. Odstranit tradiční chybné pohledy a předsudky ve vztahu k přírodovědnému poznávání, které se utvářejí u dospívajícího člověka ve školském prostředí, a s nimiž později přistupuje k výchově a vzdělávání dalších generací.Naučit se samostatně vypracovávat jednoduché experimenty pro činnost dětí a naučit se těchto postupů správně využívat především k výchově dětí.Ve všech lekcích je kladem důraz na nácvik praktické zkušenosti a na opravy naivních předsudků.

Garant

Miroslav Ouhrabka, CSc.