Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Modelování a simulace 2 (KIN / DMAS2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIN / DMAS2 - Modelování a simulace 2, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Hardware a software systému IPCOACH2. Převodníky a jejich parametry3. Přímé měření rychlosti zvuku ? vzorová ukázka práce se systémem4. Voltampérová charakteristika rezistoru a žárovky ? ukázka programu5. Kalibrace čidla polohy, čidla síly a teploměru ? ukázkaPovinné úlohy:(Samostatná práce na pracovištích 1 až 5, 12 hodin celkem, cyklické střídání na pracovištích)Pracoviště 1Práce s programem MULTISKOPStudium tlumených kmitůZpracování výsledkůTabulkový kalkulátorPráce s programem KINEGRAFZpracování výsledkůTabulkový kalkulátorPracoviště 2Záření beta, absorpce a extinkční koeficientProgram Číslicový panelZpracování výsledků v programuTabulkový kalkulátorProgram Číslicový panel ? svítivost LEDGraf závislosti v programu TabulkovýkalkulátorPracoviště 3Práce s konzolou v programu MULTISKOPZpracování signálu ? frekvenční analýzaProgram ŘÍDÍCÍ PROSTŘEDÍSnímání voltampérových charakteristikZjištění parametrů diody v programu ZPRACOVÁNÍPracoviště 4Program ŘÍDICÍ PROSTŘEDÍ,CONTROLBOXSestava termostatuTání a tuhnutí thiosíranu sodného,MULTISKOPPracoviště 5Měření multimetrem a přenos dat do počítače

Získané způsobilosti

Seznámit se a zvládnout systém IPCOACH, program SCOPE a přenos dat z multimetru do počítače.

Požadavky

Předložení dokumentace všech zpracovaných úloh pro zápočet.Při zkoušce bude zadáno měření podobné absolvovaným úlohám hodnocena bude samostatnost práce a kvalita zpracování.

Garant

doc. RNDr. Štěpán Hubálovský, Ph.D.