Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborný anglický jazyk (KIN / DODAJ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIN / DODAJ - Odborný anglický jazyk, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

ICT v informačním věkuInformační systémySystémová integraceInformační zdrojeKomunikaceE-commerceE-learning

Získané způsobilosti

V jednom semestru si studenti informatiky rozšíří znalost odborné angličtiny i informačních technologií a terminologie v oblasti managementu.Hlavním cílem je získání schopnosti pracovat s odborným textem a umět pohovořit o problematice týkající se vývoje a řízení informačních systémů a technologií.Anglická gramatika bude vysvětlována během semestru vzhledem ke kontextu probíraných materiálů.

Požadavky

Předmět je ukončen zápočtem a ústní zkouškouPožadavky na zápočet:- účast na seminářích minimálně 50%- aktivní zapojení do výukyPožadavky ke zkoušce:Vykonání zkoušky je podmíněno udělením zápočtu. Výsledek zkoušky je závislý na1. Přečtení a volného překladu krátkého odborného anglického textu 2. Rozhovor (anglicky vlastními slovy) z oblasti IS/IT (max 50 + 50 bodů)body klasifikace zkoušky100 - 90 bodů výborně 89 - 70 bodů velmi dobře 69 - 50 bodů dobře 49 - 50 bodů nevyhovující

Garant

prof. RNDr. Eva Milková, Ph.D.