Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Objektově orientované programování (KIN / DOOPG)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIN / DOOPG - Objektově orientované programování, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Volba tématu projektu. Student si sám navrhne téma projektu, které by chtěl zpracovat, nebo vhodné téma obdrží od vyučujícího.2. Provedení analýzy problému, sestavení objektově orientovaného modelu, naprogramování příslušné aplikace a její odladění.3. Vypracování projektové dokumentace a uživatelské příručky.

Získané způsobilosti

V rámci předmětu student musí:1. pochopit základní pravidla tvorby objektů a jejich využití při objektově orientovaném programování, 2. zvládnout analýzu zadaného problému a sestavení objektově orientovaného modelu,3. naprogramovat aplikaci v libovolném objektově orientovaném vývojovém prostředí,4. odladit vytvořenou aplikaci,5. napsat projektovou dokumentaci uživatelskou příručku.

Požadavky

K úspěšnému složení zkoušky student musí vypracovat příslušný projekt, předvést jeho funkčnost, úspěšně ho obhájit a odevzdat projektovou dokumentaci a uživatelskou příručku.

Garant

prof.RNDr.PhDr. Antonín Slabý, CSc.