Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Teorie E-learningu (KIN / DTELR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIN / DTELR - Teorie E-learningu, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Získané způsobilosti

Studující budou mít osvojeny základní vědomosti:a/ Minimum o distančním vzdělávání ? podstata distančního vzdělávání, výhody, nevýhody a úskalí distančního vzdělávání, učební opory b/ Přehled o e-learningu- o podstatě e-learningu, různých pojetích- o jeho významu, - o jeho metodách a technikách, formách, prostředcích, o rolích a kompetencích e-studujícího, e-učitele (tutora) a e-managementu, - o didaktickém, technickém, materiálním a manažerském zabezpečení e-learningu,- o systémech řízení studia s využitím e-learningu (LMS), - o vztahu e-Learningu a distančního vzdělávání, - o výukových programech na bázi TBT,- o způsobech převodu výuky do e-learningového prostředí, o specifikách studijních opor v e-learningu a jejich využívání.- o evaluaci učebních opor a e-studia

Požadavky

1/ Předložit písemnou práci na Mé pojetí e-learningu (min. 5 stran).2/ Předložit na CD část učebního materiálu zpracovaného pro samostudium formou e-learningu. Obhájit předložené podklady formou odborné rozpravy.Prospěl ? neprospěl.

Garant

doc. RNDr. Petra Poulová, Ph.D.