Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Webové technologie (KIN / DWEBT)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIN / DWEBT - Webové technologie, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Získané způsobilosti

Cílem předmětu je podat přehled soudobých webových technologií se zaměřením na prostředí základních a středních škol. Obsahem je zejména: web jako vědecká a inženýrská disciplina, architektury webových aplikací, web a databáze, využití XML, flaschové aplikace, vyhledávání na Internetu, adaptivní hypermediální systémy, kvalita webových aplikací, zpětná vazba v hypermédiu a evaluace, Internet a on-line video. Příklady využití ve školním prostředí.

Literatura

http://www.w3.org/People/Raggett/book4/ch02.htmlSCHAFER, S. M. HTML, XHTML a CSS: Bible pro tvorbu WWW stránek. Praha: Grada Publishing,, 2009. http://www.jakpsatweb.cz/javascript/http://www.w3.org/Style/LieBos2e/history/Overview.html

Požadavky

1.Vytvoření a obhájení projektu na téma dohodnuté s vyučujícím podle výběru studenta.2. Prokázání teoretických vědomostí a praktických dovedností z dané problematiky.

Garant

Ing. Karol Radocha, Ph.D.