Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Programování internetových aplikací (KIN / KPRIA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIN / KPRIA - Programování internetových aplikací, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Volba zpracovávaného tématu. Student si sám navrhne téma projektu, které by chtěl zpracovat, nebo vhodné téma obdrží od vyučujícího.2. Provedení analýzy problému, sestavení datového modelu, naprogramování příslušné aplikace a její odladění.3. Vypracování projektové dokumentace a uživatelské příručky.

Získané způsobilosti

V rámci předmětu student musí:1. pochopit základní pravidla tvorby internetových aplikací a vzájemného přenosu informací mezi klientem a serverem,2. zvládnout analýzu zadaného problému, navrhnout datový model a strukturu výsledné aplikace,3. naprogramovat aplikaci ve zvoleném programovacím jazyku a vývojovém prostředí,4. odladit vytvořenou aplikaci,5. napsat projektovou dokumentaci a uživatelskou příručku.

Požadavky

K úspěšnému složení zkoušky student musí vypracovat příslušný projekt, předvést jeho funkčnost, úspěšně ho obhájit a odevzdat projektovou dokumentaci a uživatelskou příručku.

Garant

doc. Ing. Vladimír Jehlička, CSc.