Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Programování (KIN / KPROG)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIN / KPROG - Programování, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Formulace problému.2. Základy algoritmizace, tvorba algoritmů.3. Zápis algoritmů pomocí vývojových diagramů.4. Vytvoření a odladění jednoduchých programů.

Získané způsobilosti

1. Zvládnutí algoritmizace činností z běžného života.2. Pochopení tvorby algoritmů a jejich záznamu prostřednictvím vývojových diagramů.3. Získání základních zkušeností s tvorbou jednoduchých programů.

Požadavky

Na základě zadání vyučujícího musí student předložit projekt, v rámci kterého prokáže schopnost úspěšně vytvářet algoritmy, zapisovat je standardním způsobem a následně vytvořit a odladit odpovídající funkční program. V rámci ústní zkoušky student musí úspěšně obhájit předložený projekt, vysvětlit způsob tvorby použitého algoritmu, tvorby výsledného programu a musí být schopen diskutovat o dalších možných variantách algoritmu a celého programu.

Garant

doc. Ing. Vladimír Jehlička, CSc.