Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Účast na vědeckých konferencích (KIN / KUCVK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIN / KUCVK - Účast na vědeckých konferencích, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Kromě účasti na jiných konferencích je povinností doktoranda přednést příspěvek na konferencích pořádaných v rámci partnerství čtyř univerzit, které mají akreditován tento studijní obor:1. rok studia: konference PRIT pořádaná JČU v Č. Budějovicích. Předpokládá se, že doktorand na tomto společném setkání představí základní teze své disertační práce a prokáže svoji schopnost komunikovat v angličtině. Příspěvky jsou oponovány v rámci veřejné diskuse.2. rok studia: konference DiTech pořádaná UHK v H. Králové. Na této konferenci doktorand presentuje výsledky dosavadní vědecké práce - formuluje metody výzkumu a předpokládané hypotézy. Součástí příspěvku je posudek školitele a oponentura v rámci veřejné diskuse.3. rok studia: konference ICTE pořádaná OSU v Rožnově pod R. Cílem účasti je představit výsledky dosavadní výzkumné a vědecké práce. Doktorand zde vystoupí s uceleným souborem svých výsledků počínaje metodickými východisky, plánem a realizací výzkumu a pokusem o vyhodnocení již provedeného výzkumu. Tato konference je chápána jako generálka obhajoby disertační práce. Každý příspěvek musí být písemně recenzován. Autor recenze nesmí být ze stejné univerzity, ze které je školitel doktoranda.

Získané způsobilosti

Součástí vědecko-výzkumné činnosti doktoranda je aktivní účast na vědeckých konferencích. Cílem tohoto předmětu je ohodnotit na základě kritérií schopnost doktoranda vytvořit a přednést příspěvek na konferenci.

Garant

prof. RNDr. Eva Milková, Ph.D.