Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Didaktika informatiky pro ZŠ 3 (KIN / PDIZ3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIN / PDIZ3 - Didaktika informatiky pro ZŠ 3, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Výuka jednotlivých tematických celků v předmětu Informatika na ZŠ:1. Počítačové prezentace (PowerPoint, Impress, ...)2. Webové prezentace (HTML, CSS, ...)3. Tvorba jednoduché databáze v programu typu MS Access4. Využití databází, vyhledávání údajů v databázi5. Bitmapová grafika a digitální fotografie6. Vektorová grafika a 3D modelování7. Programování v jazyce Visual Basic for Application8. Skripty na straně klienta - jazyk JavaScript9. Dětské programovací jazyky - Karel, Logo, Baltík10. Ochrana informací včetně ochrany osobních údajů11. Autorské právo, komerční a svobodné licence, netiketa12. Základy kryptologie, luštění šifer

Získané způsobilosti

Student získá podklady pro vedení vyučovacích hodin informatiky na ZŠ.

Požadavky

Podmínkou udělení zápčetu je zpracování zadaných úkolů a seminární práce, mikrovýstup v průběhu předmětu. Zkouška má část písemnou - zpracování vzorové přípravy v omezeném čase a ústní - rozhovor k vylosovanému tématickém celku.

Garant

PhDr. Michal Musílek, Ph.D.