Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Multimédia a PowerPoint (KIN / PMMPP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIN / PMMPP - Multimédia a PowerPoint, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Základní zobrazení prezentace, vložení a úprava obrazců, vložení a animace grafu. Předvádění prezentace na plátně i na monitoru.Nácvik práce s PowerPointem, multimediální prvky v prezentaci, ukázky, praktika.Didaktické, tvůrčí a technické zásady pro sestavu multimediální prezentace. Kdy je počítačový prezentační výstup lepší pro žáka (studenta) než kvalitní tisk formátovaného textu.Úprava hotových zvuků event. hudby na PC. Mix.Úprava hotového videa na PC v SW od Pinnacle.Střih videa, zvukové stopy, počty snímků, kodeky.Propojení videa z prezentací, Hypertextové odkazy a tlačítka akcí.

Získané způsobilosti

Student je seznámen s možnostmi PowerPointu. Bude umět vybrat a upravit hotové zvuky a videa pro svou, samostatně připravenou, multimediální prezentaci. Výběr musí umět zpracovat do praktického, ve výuce použitelného výstupu včetně střihu videa.

Požadavky

Výrokový test (úspěšnost min.70%).

Garant

Ing. Jiří Jelínek, Ph.D.