Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Počítačová grafika 2 (KIN / PPGR2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIN / PPGR2 - Počítačová grafika 2, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

?technické výkresy?digitální fotografie?fonty, textová grafika?2D a 3D herní grafika?prostředí operačního systému (plocha, ikony, pohyb oken)?www stránky?tiskové výstupy

Získané způsobilosti

Cílem výuky tohoto modulu PCGRAFI 2 je vše, co zpracovává počítač a co lze sledovat očima. Při práci s počítačovou grafikou řešíme několik okruhů problémů. 1. jak získat zdrojová data. 2. jak reprezentovat obraz. 3. jak ukládat příslušné datové soubory a jaká je jejich velikost. Za čtvrté, jakým způsobem a na jakém zařízení grafiku zobrazit.

Požadavky

Student je povinen připravit a odevzdat k zápočtu referát, který si připraví jednak ve formě počítačové prezentace, jednak v písemné podobě (3 až 4 strany A4 při velikosti písma 12 pt, řádkování 1,5 a okrajích 2,5 cm). Tento referát přednese ostatním jako koreferát k některému tématu přednášky, nebo po ukončení cyklu základních přednášek.

Garant

Ing. Mgr. Josef Šedivý, Ph.D.