Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Tvorba didaktických programů 2 (KIN / PTDP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIN / PTDP2 - Tvorba didaktických programů 2, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Osnova učebního předmětu je strukturována do dovedností:1 rozhodnout, v jaké oblasti vašeho oboru může být použit počítačempodporovaný experiment,2 rozlišit jednotlivé části systému pro počítačem podporovaný experimenta objasnit jejich funkci,3 zhodnotit možnosti popsaných systémů a jejich uplatnění ve výuce,4 navrhnout konkrétní příklad experimentu vhodného pro výuku ve vašemaprobačním předmětu,5 realizovat měření v systému vzdálené laboratoře.

Získané způsobilosti

cílem výuky předmětu je naučit studenta:rozhodnout, v jaké oblasti vašeho oboru může být použit počítačempodporovaný experiment,? rozlišit jednotlivé části systému pro počítačem podporovaný experimenta objasnit jejich funkci,? zhodnotit možnosti popsaných systémů a jejich uplatnění ve výuce,? navrhnout konkrétní příklad experimentu vhodného pro výuku ve vašemaprobačním předmětu,? realizovat měření v systému vzdálené laboratoře.

Požadavky

Předmět je ukončen zápočtem a zkouškou.Požadavky na zápočet:- účast na seminářích minimálně 50%- zpracování seminární práce - programu dle zadání

Garant

Ing. Mgr. Josef Šedivý, Ph.D.