Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Rozvíjení matematických představ 3 (KMA / PZPR3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMA / PZPR3 - Rozvíjení matematických představ 3, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Rámcový vzdělávací program pro předškolní vzdělávání z pohledu rozvíjení matematických představ2. Hra a didaktická hra v předškolním vzdělávání3. Orientace v roviněČinnosti s geoboardem4. Orientace v prostoruStavby z krychlí5. Poznávání tvarůTangramy a mozaiky6. Shodnosti a podobnostiPřekládání papíru, origami7. Symetrické obrázkyPráce se zrcadly8. Svět číselPočítadla, Graserovo okno9. Dynamické počítáníKrokování10. Pravidelnosti a závislostiHrací kostky, stavíme ploty11. Ohraničování a oplocování, půlení a rozdělováníČinnosti s tyčinkami a dřívky12. Projekty v předškolním vzdělávání13. Rozvíjení komunikačních dovedností a pojmoslovíHra Sova14. Rozvíjení matematických dovedností a schopnostíPracovní listy, literatura pro předškoláky, další materiály

Získané způsobilosti

Seznámení s metodami a formami práce, jež napomáhají chápání základních číselných a matematických pojmů, elementárních matematických souvislostí. Rozvíjení didaktických a oborových kompetencí učitele MŠ.

Požadavky

Předmět je zakončen ústní zkouškou.

Garant

PhDr. Jana Cachová, Ph.D.