Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět VK - Individ. pedagog. praxe - 1.st. I (CPP / 0023)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CPP / 0023 - VK - Individ. pedagog. praxe - 1.st. I, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Student bude praktikovat na konkrétní škole, kde realizuje minimálně 30 vyučovacích hodin za semestr na základě vlastní přípravy. Požadavkem k zápočtu je předložení 10 perfektně vypracovaných příprav a hodnocení vypracované určeným pracovníkem školy.S ohledem na své zaměření si student sám vyhledá školu, na které bude individuální praxi vykonávat. Tento výběr podléhá schválení Centra praxe.Škole ani učiteli, pod jehož případným vedením bude student praktikovat, nebude práce ze strany PF hrazena.

Získané způsobilosti

Student je seznámen s organizací a přípravou výchovně vzdělávací činnosti a s pedagogickou dokumentací.Má zkušenosti se samostatnou realizací výchovně vzdělávací činnosti.

Literatura

Mrhač,J. a kol. Pedagogická praxe ve studiu učitelství 1.st. Praha, 1998. Švec,V. Pedagogická příprava budoucích učitelů:problémy a inspirace. Brno, 1999. Fontana, D. Psychologie ve školní praxi. Praha, Portál. 1997.

Garant

Ing. Josef Vozáb

Vyučující

Mgr. Lukáš CírusPhDr. Jaroslav Zukerstein, Ph.D.