Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Komunikativní dovednosti III -SŠ (KGER / 0045)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KGER / 0045 - Komunikativní dovednosti III -SŠ, Filozofická fakulta, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvod do problematiky, rozdělení témat2. - 6. Příprava projektu k následujícím tématům:Tvorba komplexního výukového materiálu se zaměřením na reálie německé jazykové oblastiTvorba komplexního výukového materiálu se zaměřením na využití multimédií ve výuceTvorba komplexního materiálu se zaměřením na možnosti studia v zahraničíTvorba komplexního materiálu se zaměřením na učitelskou praxiTvorba komplexního materiálu se zaměřením na studium v EUTvorba komplexního materiálu se zaměřením na Evropský referenční rámec7. - 13. Výstupy a prezentace14. Evaluace

Získané způsobilosti

Studenti se naučí využívat elektronické zdroje, kriticky je vyhodnocovat a samostatně zpracovat a prezentovat zvolené téma.

Literatura

Grüner, M. Computer im Deutschunterricht. Fernstudieneinheit 14. Berlin, 2000. Deutsch als Fremdsprache (časopis). Dreyer, Schmitt. Lehr- und Übungsbuch der deutschen Grammatik, Verlag für Deutsch, München. München, 1985. Brandi, M - L. Video im Deutschunterricht. Fernstudieneinheit 13. Berlin, 1996.

Požadavky

POŽADAVKY NA STUDENTAPodmínkou pro udělení zápočtu je aktivní účast studenta na pracovních seminářích, výběr tématu pro projekt, samostatná prezentace projektu, prokázání odborné slovní zásoby a splnění podmínek testu.Zkouška má formu písemné a ústní zkoušky. V písemné části prokáže student schopnost se v souvislém textu vyjadřovat k odborným tématům a znalost odborné slovní zásoby. V ústní části bude prověřována komunikativní kompetence v uceleném ústním projevu a schopnost pracovat s odborným textem. Student prokáže kompetenci na úrovni C1-C2.

Garant

Mgr. Eva KrovováMgr. Monika Růžičková