Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Sem. k bakal. práci (KGER / 0439)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KGER / 0439 - Sem. k bakal. práci, Filozofická fakulta, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Jak postupovat při studiu primární a sekundární literatury včetně internetových zdrojů2. Postup při zpracovávání primární a sekundární literatury (excerpty, anotace, citáty, prameny)3. Obsahové rozvržení práce / koncepce / osnova. Jak zformulovat hypotézu a jak argumentovat, přeformulování myšlenek získaných v sek. Literatuře, formulace závěrů4. Formální náležitosti bakalářské práce (způsob citace, členění, řádkovaní, seznam použité literatury)5. Prezentace koncepce a dílčích výsledků bakalářksé práce, řešení vzniklých problémů

Získané způsobilosti

Schopnost práce s odborným textem, s informačními zdroji, knihovními fondy a databázemi, schopnost systematizovat poznatky a informace, kriticky je zhodnotit a prezentovat.

Požadavky

Referát a písemná práce: Studující prezentuje ústně koncepci a dílčí výsledky své bakalářské práce a odevzdává pracovní verzi jedné ze zvolených kapitol v písemné podobě.

Garant

doc. Mgr. Renata Cornejo, Ph.D.