Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Jazyková animace ve výuce němčiny (KGER / 0923)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KGER / 0923 - Jazyková animace ve výuce němčiny, Filozofická fakulta, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Jazyková animace - teoretická východiska a základní metodické postupy a zásady.Vybrané aktivity sloužící k motivování žáků k volbě němčiny jako druhého cizího jazyka - praktický nácvik.Obohacení výuky němčiny o prvky interkulturní kompetence s cílem posílit zájem pokročilejších žáků o německý jazyk a o Německo.Výměna zkušeností pedagogických pracovníků se zájmem o inovaci jazykové výuky za odborného dohledu.

Získané způsobilosti

Studující" ovládá základní metodické principy jazykové animace," správně užívá základní terminologii oboru," je schopen aplikovat vybrané metodické postupy jazykové animace v reálné výuce němčiny jako cizího jazyka," dokáže vytvořit praktický návrh výukových aktivit vycházející z metodiky jazykové animace a analyzovat jej.

Požadavky

Studující získává zápočet za vytvoření konkrétního praktického návrhu výukových aktivit vycházejícího z metodiky jazykové animace. Na základě kritické analýzy tohoto návrhu studující prokazuje jak svou praktickou způsobilost, tak i teoretické znalosti oboru.

Garant

Mgr. Marek Schmidt