Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Jazykové dovednosti I (KGER / JAD1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KGER / JAD1 - Jazykové dovednosti I, Filozofická fakulta, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předpokládá se zvládnutí 9. a 10. lekce učebnice Aspekte B2 a 1. a 2. lekce učebnice Aspekte C1. V souvislosti s probíranými tématy se procvičují jednotlivé jazykové dovednosti.Základní témata:1. Pocity a emoce2. Budoucnost, vize3. Všední den, každodennost4. Studium, praktikum, zaměstnání

Získané způsobilosti

Studující - zná slovní zásobu a gramatiku v rozsahu vyplývajícím z probíraných témat,- rozumí literárnímu textu, psaným i mluveným textům a dialogům obsahujícím idiomatické výrazy,- umí napsat úvahu s využitím argumentace, stížnost, novinový článek a psát poznámky v průběhu poslechu a na jejich základě jej interpretovat, - umí se připravit na diskusi na základě vlastních rešerší k tématu.

Literatura

Ute Koithan / Helen Schmitz / Tanja Sieber / Ralf Sonntag. Aspekte 2 (B2) (Kursbuch+Arbeitsbuch). Klett. Koithan, U. / Schmitz, H. / Sieber, T. / Sonntag, R / Lösche, R.-P. Aspekte 3 (Lehrbuch+Kursbuch), Teil 1. Stuttgart : Klett. Raindl, M. Campus Deutsch - Hören und Mitchreiben. Ismaning : Hueber, 2014. ISBN 978-3-19-151003-9.Buchner, P. / Bayerlein, O. Campus Deutsch - Lesen. Ismaning : Hueber, 2013. ISBN 978-3-19-051003-0.Buchner, P. Campus Deutsch - Schreiben. München : Hueber, 2015. ISBN 978-3-19-101003-4.

Požadavky

POŽADAVKY NA STUDENTAAktivní účast - povoleny jsou 2 absence, student se musí předem omluvit. Nedodržení této podmínky je důvodem pro neudělení zápočtu. Plnění úkolů průběžně zadávaných vyučujícíma jejich včasné odevzdávání. Neodevzdání úkolu v termínu je důvodem pro neudělení zápočetu. Úspěšné absolvování zápočtového testu (70%).

Garant

Mgr. Eva Krovová