Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k diplomové práci I (KGER / KSDP1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KGER / KSDP1 - Seminář k diplomové práci I, Filozofická fakulta, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

V rámci semináře studující prezentují ve skupině základní teze, cíl, zvolené metody a plánovanou strukturu své diplomové práce. Prezentace slouží k vzájemné diskuzi o formulovaných tezích, metodách a problémech spojených s vypracováním práce (např. přístup k pramenům a výběr literatury, zvolený postup a členění práce atd.) a je podnětem pro písemné zpracování dílčího tématu. Seminář zároveň nabízí možnost řešit formou konzultace aktuální problémy spojené s psaním diplomové práce.Na jednu hodinu prezenčního studia je počítáno se dvěma hodinami samostatné práce věnované samostudiu. V rámci distanční fáze, která probíhá prostřednictvím výukové platformy moodle, studující pracují na zadaných úkolech a studují relevantní sekundární literaturu. V rámci prezenční fáze je výuka zaměřena na ústní prezentaci výsledku samostudia, formulaci výchozích tezí a objasnění cíle diplomové práce.Základní a doporučená studijní literatura je k dispozici ve výukové platformě moodle.

Získané způsobilosti

Studující - umí vymezit cíl své práce a formulovat její základní teze,- je schopen vysvětlit zvolené metody a jejich relevanci pro analýzu daného tématu,- umí objasnit a zdůvodnit strukturu své práce.

Požadavky

aktivní účast na semináři, splnění všech zadaných úkolů (ústní referát, písemná seminární práce atd.)

Garant

doc. Mgr. Renata Cornejo, Ph.D.