Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Mezioborové vztahy dějepisu II (KHI / 0484)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KHI / 0484 - Mezioborové vztahy dějepisu II, Filozofická fakulta, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. postavení dějepisu v RVP2. dějepis a biologie3. dějepis a další přírodní vědy4. dějepis a jazyky5. dějepis a zeměpis6. dějepis a výchovy7. dějepis a základy společenských věd8. dějepis a informatika9. dějepis a statistika10. dějepis a programy Kritické myšlení, Face To Face, Zmizelí sousedé?11. využití mapy v hodinách dějepisu12. využití narativního pramene v hodinách dějepisu13. využití videoukázky v hodinách dějepisu14. historické znalosti a dovednosti vzhledem k věku žáků a studentů, otázka návaznosti jednotlivých stupňů výuky dějepisu

Získané způsobilosti

Student bude obeznámen podrobněji se základními školními dokumenty, bude schopen ověřovat jejich praktickou použitelnost, bude schopen provést a formulovat jejich analýzu. Student bude schopen sestavit projekt, ve kterém využije kooperaci několika témat, několika školních předmětů.

Požadavky

Student připraví minimálně jednodenní projekt, ve kterém využije kooperaci alespoň mezi dvěma vzdělávacími obory. Projekt bude opatřen cíli, zohledňovat věkovou přiměřenost žáků a základními materiálními, technickými i finančním potřebami.

Garant

PhDr. Anna Šerberová, CSc.