Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět PVK-Fotografie pro dokumentaci památek I (KHI / 0520)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KHI / 0520 - PVK-Fotografie pro dokumentaci památek I, Filozofická fakulta, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Historie dokumentaceObjektivita záznamu a jeho porovnatelnost (teorie, praxe).Dokumentace jako soubor úkonů od plánování přes pořizování po archivaci záznamu.Fotodokumentace její technické a teoretické předpoklady (vlastnosti světla, možnosti optického záznamu) (teorie, praxe).Praktická cvičení: Záznam prostředí, předmětu, děje, úprava a zálohování dat. (teorie, praxe).Základy komunikace s médii, výběr a příprava dat pro publikaci.

Získané způsobilosti

Schopnost samostatné práce při dokumentaci (fotodokunemtaci) prostředí, předmětu a děje. Další zpracování a prezentace pořízené dokumentace. Návaznost na další obory.

Požadavky

Základní znalost: fotografické techniky počítačů Optiky (fyziky) Aktivní spolupráce Samostatná práce na zadaným cvičením

Garant

MgA. Ing. Martin Frouz

Vyučující

MgA. Ing. Martin Frouz