Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Němčina pro historické obory (KHI / KNHO)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KHI / KNHO - Němčina pro historické obory, Filozofická fakulta, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Tematické okruhy jednotlivých seminářů:1. Biblische Erzählungen2. Ikonografie3. Terminologie: Bildende Kunst4. Malerei5. Fotografie6. Film7. Theater8. Musik9. Kunstgewerbe10. Architektur11. Traditionelle Architektur12. Analyse eines Kunstwerks- 14. 1913 - 2013

Získané způsobilosti

Absolvent je schopen používat nově získanou slovní zásobu, kterou umí využít nejen při popisování, ale také při porovnávání uměleckých děl. Usnadní mu také práci s texty, které jsou nezbytnou součástí jeho studijního oboru. Student umí s textem zacházet, je schopen vyčíst základní myšlenku. Na základě již dříve získaných jazykových znalostí a po absolvování tohoto kurzu, rozumí gramatickým konstrukcím, které se v odborných textech nejčastěji objevují.

Požadavky

Předpokladem pro absolvování kurzu jsou znalosti německého jazyka, které odpovídají úrovni B1 Evropského referenčního rámce.

Garant

Mgr. Lucie Obrová