Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná exkurze (KHI / OEN)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KHI / OEN - Odborná exkurze, Filozofická fakulta, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Získané způsobilosti

Absolvent exkurze má konkrétní představu o historickém vývoji navštíveného regionu. Prokazuje také znalosti historicko-geografického charakteru. Je schopen vypočítat významné památky a lokality a osobnosti spojené svou činností s konkrétními místy. Má zlepšenou orientaci ve vývoji uměleckých slohů a jejich projevů v oblasti architektury i výtvarného umění. Umí popsat jejich typické projevy a zároveň vnímá regionální specifika. Je schopen postihnut nejvýznamnější etnografické rysy navštívených regionů a zemí. Osvojené poznatky a znalosti je schopen aplikovat ve vlastní vědecké nebo pedagogické práci.

Požadavky

Aktivní účast na všech částech exkurze, kvalitní zpracování a prezentace zadaného referátu a bezproblémové absolvování programu.

Garant

Mgr. Jakub Pátek, Ph.D.