Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět VK- NJ- Příprava na test WiDaF (KCJ / W0021)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KCJ / W0021 - VK- NJ- Příprava na test WiDaF, Fakulta sociálně ekonomická, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Část I Odborná slovní zásoba, gramatika, čtení s porozuměním2. Část II Poslech s porozuměním, ústní komunikace3. Část III Část III: Odborná slovní zásoba, gramatika, poslech s porozuměním4. Část IV Ústní komunikace, čtení s porozuměním5. Část V Odborná slovní zásoba, poslech s porozuměním6. Část VI Gramatika, čtení s porozuměním, ústní komunikace7. Část VII Poslech s porozuměním, odborná slovní zásoba8. Část VIII Čtení s porozuměním, odborná slovní zásoba, ústní komunikace9. Část IX Gramatika, poslech s porozuměním, odborná slovní zásoba10. Část X Ústní komunikace, čtení s porozuměním, odborná slovní zásoba11. Část XI Čtení s porozuměním, poslech s porozuměním12. Část XII Odborná slovní zásoba, čtení s porozuměním13. Část XII Poslech s porozuměním, čtení s porozuměním14. Část XIV Závěrečný modelový test WiDaF

Literatura

Das Testbuch Wirtschaftsdeutsch, Training WiDaF, Langenscheidt, Berlin und München 2000. EISMANN, V. Wirtschaftskommunikation Deutsch 1, Langenscheidt 2000. EISMANN, V. Wirtschaftskommunikation Deutsch 2, Langenscheidt 2001.

Požadavky

Průběžné hodnocení, závěrečný test

Vyučující

PhDr.Bc. Kateřina Smejkalová, Ph.D.