Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět VK- NJ-kvM I. (KCJ / W0032)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KCJ / W0032 - VK- NJ-kvM I., Fakulta sociálně ekonomická, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Telefonování, vzkazy, zápisy2. Kancelářská činnost3. Kariéra4. Plány do budoucna5. Profil pracovního dne6. Pracovní profil7. Reklama a formy prezentace8. Ucházení se o pracovní místo9. Profesní životopis10. Komunikace při poradách, vedení porady11. Komunikace a dnešní technika12. Lidské vztahy v komunikaci13. Styly vedení

Literatura

GRABMÜLLER, M., BŘEZINA, J., VÁPENÍK, J. Firma - Němčina pro podnikový management I, Informatorium, 1997. GRABMÜLLER, M., BŘEZINA, J., VÁPENÍK, J. Firma - Němčina pro podnikový management II, Informatorium, 1997. Sachs, R. Pohorská, R. Francouzská obchodní korespondence. Correspondance commerciale. Fraus. 1999. ALEŠ, M. Německé právo pro obchodní praxi, Linde, 1995. CONLIN, C. Unternehmen Deutsch, Klett, 2000.

Požadavky

Průběžné hodnocení (např. vlastní prezentace studenta), závěrečný test