Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět VK- AJ- Příprava na test CITY GUILDS (KCJ / W0046)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KCJ / W0046 - VK- AJ- Příprava na test CITY GUILDS, Fakulta sociálně ekonomická, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1 Komunikace: telefon, tváří v tvář, e-mail, video konference2 Firma: spolupracovníci, oddělení, role a vztahy3 Management: struktura a hierarchie, politiky a postupy, pravomoci, problémy a řešení4 Finance: rozpočty, platy, investice, zisk a ztráta, účty, výdaje5 Export a Import: zboží, mezinárodní obchod, změny na mezinárodních trzích6 Výroba: výrobní podnik, produkty, zaměstnanci, materiály7 Pracovní setkání: (formalin a neformální), témata Konečné termíny: stanovení a naplňování cílů8 Služby: banky, agenturyNákup a prodej: projednávání termínů9 Udržování vztahů: setkání, pracovní schůzky, zábava, komunikace10 Technologie: výroba, z pozice řízení, rozvoj v minulosti a nyní11 Procvičování: z ekonomie, konference s a semináře, osobní cíleLidské zdroje: nábor, aplikační formuláře, pohovory12 Cestování: letiště, nádraží, taxi služba, hotely Daně: daně z příjmu, VAT, celní povinnost13 Práce: zaměstnání, osobní plány a zkušenosti, profesní rozvoj, odměny, důchody, spolupráce, povýšení a odvolání z funkce, stres a náhrady14 Test

Literatura

HEWINGS, M. Advanced Grammar in Use. CUP 1999. BOWEN, T. Build your Business Grammar. Thomson Heinle 2000. City&Guilds. Spoken English Test for Business (8981) Qualification and practice handbook.