Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářské praktikum (KFU / ABAPR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFU / ABAPR - Bakalářské praktikum, Fakulta sociálně ekonomická, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Charakter a smysl bakalářské práce.2. Způsob výběru tématu.3. Pracovní plán.4. Metody práce5. Vlastní šetření a definice problému.6. Formální náležitosti práce a její uspořádání.7. Práce s Wordem, Excelem a dalším SW.8. Posuzování práce, obhajoba, kriteria hodnocení.9. Prezentace práce.10. Sestavení projektu zpracování BP11. Pracovní hypotézy, očekávané výstupy12. Formální zadání bakalářské práce13. Opakování

Literatura

STRECKOVÁ, Y. Metodologie vědecké práce, ESF MU Brno, 1995. Pokyny pro vypracování bakalářské práce. FSE UJEP Ústí nad Labem (interní norma). webové stránky VŠE s pokyny pro vypracování BP a DP. YOUNG, E. - QUINN, L. Writing Effective Public Policy Papers. Open Society Institute, Budapešť, 2002.

Požadavky

Zadání bakalářské prácePředloženi seminární práce