Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář pro FM (KFU / MDSFM)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFU / MDSFM - Diplomový seminář pro FM, Fakulta sociálně ekonomická, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. - 4. Teoretická část:- metodologie ve společenských vědách,- postupy při odborném publikování,- práce s literaturou a informacemi, zdroje dat a informací,- metodické postupy při psaní diplomové práce.5. - 9. Praktická část:- struktura a postup práce u konkrétních témat,- zpracování teoretické a analytické části diplomové práce,- etické principy a standardy odborné práce, použití citací a odkazů v diplomové práci.10. - 12. Hodnotící část:- prezentace dílčích výsledků dosažených studenty v průběhu práce a diskuse,- problematika obhajoby práce.13. Rezerva, opakování, konzultace.

Literatura

SYNEK, M. a kol. Jak psát diplomové a jiné písemné práce. Praha, VŠE 2002. Pokyny pro vypracování bakalářské práce. FSE UJEP Ústí nad Labem (aktuální interní norma).