Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Ekonomika a management fin. inst. (KFU / MEMFI)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFU / MEMFI - Ekonomika a management fin. inst., Fakulta sociálně ekonomická, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Struktury finančních institucí2. Specifické rysy bankovních institucí3. Specifické rysy nebankovních peněžních institucí4. Specifické rysy institucí kapitálového trhu5. Řízení aktivit bankovních institucí6. Řízení aktivit nebankovních peněžních institucí7. Řízení aktivit institucí kapitálového trhu8. Nákladové a výnosové operace bankovních institucí.9. Nákladové a výnosové operace nebankovních peněžních institucí.10. Nákladové a výnosové operace institucí kapitálového trhu.11. Vliv dozorčích a regulativních opatření na ekonomiku bankovních institucí.12. Vliv dozorčích a regulativních opatření na ekonomiku nebankovních peněžních institucí.13. Vliv dozorčích a regulativních opatření na ekonomiku institucí kapitálového trhu.Cvičení: je zaměřeno na případové studie, analýzy a procvičování praktických aspektů.

Literatura

POLOUČEK. S. Bankovnictví. C.H.Beck, Praha 2006 (kapitoly 1, 3, 5 a 6). ZIEGLER,K. Finanční řízení bank. Bankovní institut, Praha 1997.