Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Investiční rozhodování a fin. plán. (KFU / MIRFP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFU / MIRFP - Investiční rozhodování a fin. plán., Fakulta sociálně ekonomická, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Investice a investiční rozhodování, kapitálové plánování.2. Finanční kriteria v systému rozhodování o investicích.3. Nákladová a zisková kriteria, metody hodnocení investic.4. Faktor rizika a faktor času v investičním rozhodování a financování investic.5. Inflace a způsoby jejího promítání do investičního rozhodování.6. Oceňování finančních investic, diverzifikace investic, hodnocení portfolia investic.7. Finanční zabezpečení investování, interní a externí finanční zdroje.8. Vybrané aktuální otázky investičního rozhodování a plánování.

Literatura

VALACH J. Investiční rozhodování a dlouhodobé financování. Ekopress, Praha. 2005. LEVY H., SARNAT M. Kapitálové investice a finanční rozhodování. Grada, Praha. 1999. FOTR J., SOUČEK I. Podnikatelský záměr a investiční rozhodování. Grada, Praha. 2005.