Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Logistika (KMG / MLOGI)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMG / MLOGI - Logistika, Fakulta sociálně ekonomická, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Charakteristika logistiky a její úlohy v oběhových a výrobních procesech2. Základní pojny logistiky3. Členění logistických system a jejich základní zaměření4. Vědní základy logistiky a používané metody na podporu rozhodování5. Logistické informační systémy6. Logistické řetězce7. Balení a přepravní prostředky8. Manipulace s materiálem a manipulační technika9. Logistické technologie10. Doprava a dopravní logistika11. Zásobovací logistika12. Výrobní logistika13. Distribuční logistika14. Logistický controlling., logistické poradenství

Literatura

VANĚČEK D. Logistika Jihočeská univerzita České Budějovice 2008. STEHLÍK A., KAPOUN V. Logistika pro manažery, Ekopres 2008. CEMPÍREK V. Multimodální logistická centra, Univerzita Pardubice 2004.

Požadavky

Průběžné hodnocení, závěrečný test